>>> В європейській пресі з’явилося безліч статей про шкідливість дріжджового хліба. Вітчизняні гастроентерологи запевняють, що всі властивості хлібопекарських дріжджів до кінця не вивчені, але багато факторів дійсно є дуже тривожними. То чи дійсно дріжджовий хліб є небезпечним для здоров’я людини? >>> >>> hlib. jpg >>> >>> Хлібопекарські дріжджі, згідно знайденим записам на староєгипетських папірусах, відомі людству протягом декількох тисячоліть. Однак в Європі дріжджовий хліб в промислових масштабах стали виробляти тільки після Другої світової війни. >>> >>> Раніше в приготуванні тіста використовувалося молочнокисле чи хмільне бродіння. З такою технологією сама тільки підготовка до випікання виявлялася дуже довгим процесом. Поява сухих дріжджів багато в чому прискорила і здешевила виробництво хліба. >>> >>> Хлібопекарські дріжджі є мікроорганізмами з сімейства цукроміцетів, їх отримують з меляси, яка в свою чергу залишається в якості відходів від виготовлення цукру. Головна особливість дріжджів — моментальний початок процесу бродіння; в цей момент вони виділяють вуглекислий газ. Завдяки цьому тісто добре піднімається, а спечений хліб має характерну губчасту структуру. >>> >>> До того ж, як і всі гриби, дріжджі є джерелом багатьох вітамінів і корисних мікроелементів. Так в чому ж тоді полягає шкода подібного хліба? >>>
>>> Гастроентерологи по всьому світу стверджують: хлібопекарські дріжджі при попаданні в організм людини порушують кишкову мікрофлору і запускають гнильні процеси всередині всього кишечника. В результаті корисні бактерії гинуть, імунітет знижується, починається дисбактеріоз. Він, в свою чергу, при наявності грибкової флори збільшує можливість появи ентероколіту і різко знижує кількість кальцію в організмі. >>> >>> Більше того, французький вчений Етьєн Вольф на основі свого трирічного експерименту з розчином екстракту ферментуючих дріжджів довів, що їх флора активно стимулює ріст ракових пухлин. Адже дріжджі - одноклітинні організми, які размножуються вегетативним шляхом, тобто швидким поділом клітини, що дуже сприятливо і для ракових клітин. quoted3
>>> Хлібопекарські дріжджі швидко розмножуються в кишечнику і пригнічують його нормальну мікрофлору. В результаті порушується діяльність всіх органів травлення: шлунку, підшлункової залози, жовчного міхура, печінки.
>>> Вітчизняні фахівці хлібопекарського виробництва стверджують, що все це — міф. В даний момент багато європейських центрів дослідження продуктів харчування перевіряють стійкість хлібопекарських дріжджів до високої температури і інших біохімічних процесів. >>> >>> Можливо, скоро з’явиться офіційна інформація, чи дійсно дріжджовий хліб небезпечний для здоров’я. Ну, а поки що лікарі радять обмежити споживання подібного продукту і використовувати в їжу бездріжджові лаваші і коржі, тим більше що це набагато корисніше для організму в цілому. quoted3
>>Мацу ще можна готувати. Євреі добре знають що краще споживати. quoted2
>
>> Хліб дріжджовий чи опрісноки — суперечка між католиками і православними. >> Але як без пампушок і булочок? В мене якраз хлібчик в хлібопічці печеться, пахне на всю хату. ніч. як втриматися і не зісти кусок >> Пробувала хліб на солоді пекти. не смакує. Думаю що істи треба те, що смакує і не думати про мікроби quoted2
>>> В європейській пресі з’явилося безліч статей про шкідливість дріжджового хліба. Вітчизняні гастроентерологи запевняють, що всі властивості хлібопекарських дріжджів до кінця не вивчені, але багато факторів дійсно є дуже тривожними. То чи дійсно дріжджовий хліб є небезпечним для здоров’я людини? >>> >>> hlib. jpg >>> >>> Хлібопекарські дріжджі, згідно знайденим записам на староєгипетських папірусах, відомі людству протягом декількох тисячоліть. Однак в Європі дріжджовий хліб в промислових масштабах стали виробляти тільки після Другої світової війни. >>> >>> Раніше в приготуванні тіста використовувалося молочнокисле чи хмільне бродіння. З такою технологією сама тільки підготовка до випікання виявлялася дуже довгим процесом. Поява сухих дріжджів багато в чому прискорила і здешевила виробництво хліба. >>> >>> Хлібопекарські дріжджі є мікроорганізмами з сімейства цукроміцетів, їх отримують з меляси, яка в свою чергу залишається в якості відходів від виготовлення цукру. Головна особливість дріжджів — моментальний початок процесу бродіння; в цей момент вони виділяють вуглекислий газ. Завдяки цьому тісто добре піднімається, а спечений хліб має характерну губчасту структуру. >>> >>> До того ж, як і всі гриби, дріжджі є джерелом багатьох вітамінів і корисних мікроелементів. Так в чому ж тоді полягає шкода подібного хліба? >>>
>>> Гастроентерологи по всьому світу стверджують: хлібопекарські дріжджі при попаданні в організм людини порушують кишкову мікрофлору і запускають гнильні процеси всередині всього кишечника. В результаті корисні бактерії гинуть, імунітет знижується, починається дисбактеріоз. Він, в свою чергу, при наявності грибкової флори збільшує можливість появи ентероколіту і різко знижує кількість кальцію в організмі. >>> >>> Більше того, французький вчений Етьєн Вольф на основі свого трирічного експерименту з розчином екстракту ферментуючих дріжджів довів, що їх флора активно стимулює ріст ракових пухлин. Адже дріжджі - одноклітинні організми, які размножуються вегетативним шляхом, тобто швидким поділом клітини, що дуже сприятливо і для ракових клітин. quoted3
>>> Хлібопекарські дріжджі швидко розмножуються в кишечнику і пригнічують його нормальну мікрофлору. В результаті порушується діяльність всіх органів травлення: шлунку, підшлункової залози, жовчного міхура, печінки.
>>> Вітчизняні фахівці хлібопекарського виробництва стверджують, що все це — міф. В даний момент багато європейських центрів дослідження продуктів харчування перевіряють стійкість хлібопекарських дріжджів до високої температури і інших біохімічних процесів. >>> >>> Можливо, скоро з’явиться офіційна інформація, чи дійсно дріжджовий хліб небезпечний для здоров’я. Ну, а поки що лікарі радять обмежити споживання подібного продукту і використовувати в їжу бездріжджові лаваші і коржі, тим більше що це набагато корисніше для організму в цілому. quoted3
>>Мацу ще можна готувати. Євреі добре знають що краще споживати. quoted2
>
>> Хліб дріжджовий чи опрісноки — суперечка між католиками і православними. >> Але як без пампушок і булочок? В мене якраз хлібчик в хлібопічці печеться, пахне на всю хату. ніч. як втриматися і не зісти кусок >> Пробувала хліб на солоді пекти. не смакує. Думаю що істи треба те, що смакує і не думати про мікроби quoted2
>Таке й про щавель сказати можна > Лiкарi не рекомендують його вживати, бо солi рiзнi суглоби псують > Та моi дiд та баба до 90 рокiв дожили, постiйно варили борщ зi щавлем > Хоч на м'ясi, хоч на рибi > Працювали до останньоi доби
> А хлiб зараз печуть бездрiжджовий > Чiабата > Та й в давнину дрiжджiв не мали quoted1
Я конечно не могу претендовать на доку повара, НО Борщ это борщ остальное (щавель, рыба .это уже супы) Класический борщ это без капусты и помидор. класические щи это без помидор и свеклы .то что мы ныне зовем борщем это уже помесь Щи и Борщ с и спользованием томатов
>>> Mirotvorets (Mirotvorets) писал (а) в ответ на сообщение: >>>> В європейській пресі з’явилося безліч статей про шкідливість дріжджового хліба. Вітчизняні гастроентерологи запевняють, що всі властивості хлібопекарських дріжджів до кінця не вивчені, але багато факторів дійсно є дуже тривожними. То чи дійсно дріжджовий хліб є небезпечним для здоров’я людини? >>>> >>>> hlib. jpg >>>> >>>> Хлібопекарські дріжджі, згідно знайденим записам на староєгипетських папірусах, відомі людству протягом декількох тисячоліть. Однак в Європі дріжджовий хліб в промислових масштабах стали виробляти тільки після Другої світової війни. >>>> >>>> Раніше в приготуванні тіста використовувалося молочнокисле чи хмільне бродіння. З такою технологією сама тільки підготовка до випікання виявлялася дуже довгим процесом. Поява сухих дріжджів багато в чому прискорила і здешевила виробництво хліба. >>>> >>>> Хлібопекарські дріжджі є мікроорганізмами з сімейства цукроміцетів, їх отримують з меляси, яка в свою чергу залишається в якості відходів від виготовлення цукру. Головна особливість дріжджів — моментальний початок процесу бродіння; в цей момент вони виділяють вуглекислий газ. Завдяки цьому тісто добре піднімається, а спечений хліб має характерну губчасту структуру.
>>>> >>>> До того ж, як і всі гриби, дріжджі є джерелом багатьох вітамінів і корисних мікроелементів. Так в чому ж тоді полягає шкода подібного хліба? >>>> quoted3
>>>> Гастроентерологи по всьому світу стверджують: хлібопекарські дріжджі при попаданні в організм людини порушують кишкову мікрофлору і запускають гнильні процеси всередині всього кишечника. В результаті корисні бактерії гинуть, імунітет знижується, починається дисбактеріоз. Він, в свою чергу, при наявності грибкової флори збільшує можливість появи ентероколіту і різко знижує кількість кальцію в організмі.
>>>> >>>> Більше того, французький вчений Етьєн Вольф на основі свого трирічного експерименту з розчином екстракту ферментуючих дріжджів довів, що їх флора активно стимулює ріст ракових пухлин. Адже дріжджі - одноклітинні організми, які размножуються вегетативним шляхом, тобто швидким поділом клітини, що дуже сприятливо і для ракових клітин. quoted3
>>>> >>>> Хлібопекарські дріжджі швидко розмножуються в кишечнику і пригнічують його нормальну мікрофлору. В результаті порушується діяльність всіх органів травлення: шлунку, підшлункової залози, жовчного міхура, печінки. >>>> >>> >>>> Вітчизняні фахівці хлібопекарського виробництва стверджують, що все це — міф. В даний момент багато європейських центрів дослідження продуктів харчування перевіряють стійкість хлібопекарських дріжджів до високої температури і інших біохімічних процесів.
>>>> >>>> Можливо, скоро з’явиться офіційна інформація, чи дійсно дріжджовий хліб небезпечний для здоров’я. Ну, а поки що лікарі радять обмежити споживання подібного продукту і використовувати в їжу бездріжджові лаваші і коржі, тим більше що це набагато корисніше для організму в цілому. >>> Мацу ще можна готувати. Євреі добре знають що краще споживати. quoted3
>>
>>> Хліб дріжджовий чи опрісноки — суперечка між католиками і православними. >>> Але як без пампушок і булочок? В мене якраз хлібчик в хлібопічці печеться, пахне на всю хату. ніч. як втриматися і не зісти кусок >>> Пробувала хліб на солоді пекти. не смакує. Думаю що істи треба те, що смакує і не думати про мікроби quoted3
>>> Mirotvorets (Mirotvorets) писал (а) в ответ на сообщение: >>>> В європейській пресі з’явилося безліч статей про шкідливість дріжджового хліба. Вітчизняні гастроентерологи запевняють, що всі властивості хлібопекарських дріжджів до кінця не вивчені, але багато факторів дійсно є дуже тривожними. То чи дійсно дріжджовий хліб є небезпечним для здоров’я людини? >>>> >>>> hlib. jpg >>>> >>>> Хлібопекарські дріжджі, згідно знайденим записам на староєгипетських папірусах, відомі людству протягом декількох тисячоліть. Однак в Європі дріжджовий хліб в промислових масштабах стали виробляти тільки після Другої світової війни. >>>> >>>> Раніше в приготуванні тіста використовувалося молочнокисле чи хмільне бродіння. З такою технологією сама тільки підготовка до випікання виявлялася дуже довгим процесом. Поява сухих дріжджів багато в чому прискорила і здешевила виробництво хліба. >>>> >>>> Хлібопекарські дріжджі є мікроорганізмами з сімейства цукроміцетів, їх отримують з меляси, яка в свою чергу залишається в якості відходів від виготовлення цукру. Головна особливість дріжджів — моментальний початок процесу бродіння; в цей момент вони виділяють вуглекислий газ. Завдяки цьому тісто добре піднімається, а спечений хліб має характерну губчасту структуру.
>>>> >>>> До того ж, як і всі гриби, дріжджі є джерелом багатьох вітамінів і корисних мікроелементів. Так в чому ж тоді полягає шкода подібного хліба? >>>> quoted3
>>>> Гастроентерологи по всьому світу стверджують: хлібопекарські дріжджі при попаданні в організм людини порушують кишкову мікрофлору і запускають гнильні процеси всередині всього кишечника. В результаті корисні бактерії гинуть, імунітет знижується, починається дисбактеріоз. Він, в свою чергу, при наявності грибкової флори збільшує можливість появи ентероколіту і різко знижує кількість кальцію в організмі.
>>>> >>>> Більше того, французький вчений Етьєн Вольф на основі свого трирічного експерименту з розчином екстракту ферментуючих дріжджів довів, що їх флора активно стимулює ріст ракових пухлин. Адже дріжджі - одноклітинні організми, які размножуються вегетативним шляхом, тобто швидким поділом клітини, що дуже сприятливо і для ракових клітин. quoted3
>>>> >>>> Хлібопекарські дріжджі швидко розмножуються в кишечнику і пригнічують його нормальну мікрофлору. В результаті порушується діяльність всіх органів травлення: шлунку, підшлункової залози, жовчного міхура, печінки. >>>> >>> >>>> Вітчизняні фахівці хлібопекарського виробництва стверджують, що все це — міф. В даний момент багато європейських центрів дослідження продуктів харчування перевіряють стійкість хлібопекарських дріжджів до високої температури і інших біохімічних процесів.
>>>> >>>> Можливо, скоро з’явиться офіційна інформація, чи дійсно дріжджовий хліб небезпечний для здоров’я. Ну, а поки що лікарі радять обмежити споживання подібного продукту і використовувати в їжу бездріжджові лаваші і коржі, тим більше що це набагато корисніше для організму в цілому. >>> Мацу ще можна готувати. Євреі добре знають що краще споживати. quoted3
>>
>>> Хліб дріжджовий чи опрісноки — суперечка між католиками і православними. >>> Але як без пампушок і булочок? В мене якраз хлібчик в хлібопічці печеться, пахне на всю хату. ніч. як втриматися і не зісти кусок >>> Пробувала хліб на солоді пекти. не смакує. Думаю що істи треба те, що смакує і не думати про мікроби quoted3
>>Таке й про щавель сказати можна >> Лiкарi не рекомендують його вживати, бо солi рiзнi суглоби псують
>> Та моi дiд та баба до 90 рокiв дожили, постiйно варили борщ зi щавлем >> Хоч на м'ясi, хоч на рибi
>>> Mirotvorets (Mirotvorets) писал (а) в ответ на сообщение: >>>> В європейській пресі з’явилося безліч статей про шкідливість дріжджового хліба. Вітчизняні гастроентерологи запевняють, що всі властивості хлібопекарських дріжджів до кінця не вивчені, але багато факторів дійсно є дуже тривожними. То чи дійсно дріжджовий хліб є небезпечним для здоров’я людини? >>>> >>>> hlib. jpg >>>> >>>> Хлібопекарські дріжджі, згідно знайденим записам на староєгипетських папірусах, відомі людству протягом декількох тисячоліть. Однак в Європі дріжджовий хліб в промислових масштабах стали виробляти тільки після Другої світової війни. >>>> >>>> Раніше в приготуванні тіста використовувалося молочнокисле чи хмільне бродіння. З такою технологією сама тільки підготовка до випікання виявлялася дуже довгим процесом. Поява сухих дріжджів багато в чому прискорила і здешевила виробництво хліба. >>>> >>>> Хлібопекарські дріжджі є мікроорганізмами з сімейства цукроміцетів, їх отримують з меляси, яка в свою чергу залишається в якості відходів від виготовлення цукру. Головна особливість дріжджів — моментальний початок процесу бродіння; в цей момент вони виділяють вуглекислий газ. Завдяки цьому тісто добре піднімається, а спечений хліб має характерну губчасту структуру.
>>>> >>>> До того ж, як і всі гриби, дріжджі є джерелом багатьох вітамінів і корисних мікроелементів. Так в чому ж тоді полягає шкода подібного хліба? >>>> quoted3
>>>> Гастроентерологи по всьому світу стверджують: хлібопекарські дріжджі при попаданні в організм людини порушують кишкову мікрофлору і запускають гнильні процеси всередині всього кишечника. В результаті корисні бактерії гинуть, імунітет знижується, починається дисбактеріоз. Він, в свою чергу, при наявності грибкової флори збільшує можливість появи ентероколіту і різко знижує кількість кальцію в організмі.
>>>> >>>> Більше того, французький вчений Етьєн Вольф на основі свого трирічного експерименту з розчином екстракту ферментуючих дріжджів довів, що їх флора активно стимулює ріст ракових пухлин. Адже дріжджі - одноклітинні організми, які размножуються вегетативним шляхом, тобто швидким поділом клітини, що дуже сприятливо і для ракових клітин. quoted3
>>>> >>>> Хлібопекарські дріжджі швидко розмножуються в кишечнику і пригнічують його нормальну мікрофлору. В результаті порушується діяльність всіх органів травлення: шлунку, підшлункової залози, жовчного міхура, печінки. >>>> >>> >>>> Вітчизняні фахівці хлібопекарського виробництва стверджують, що все це — міф. В даний момент багато європейських центрів дослідження продуктів харчування перевіряють стійкість хлібопекарських дріжджів до високої температури і інших біохімічних процесів.
>>>> >>>> Можливо, скоро з’явиться офіційна інформація, чи дійсно дріжджовий хліб небезпечний для здоров’я. Ну, а поки що лікарі радять обмежити споживання подібного продукту і використовувати в їжу бездріжджові лаваші і коржі, тим більше що це набагато корисніше для організму в цілому. >>> Мацу ще можна готувати. Євреі добре знають що краще споживати. quoted3
>>
>>> Хліб дріжджовий чи опрісноки — суперечка між католиками і православними. >>> Але як без пампушок і булочок? В мене якраз хлібчик в хлібопічці печеться, пахне на всю хату. ніч. як втриматися і не зісти кусок >>> Пробувала хліб на солоді пекти. не смакує. Думаю що істи треба те, що смакує і не думати про мікроби quoted3
>>> Mirotvorets (Mirotvorets) писал (а) в ответ на сообщение: >>>> В європейській пресі з’явилося безліч статей про шкідливість дріжджового хліба. Вітчизняні гастроентерологи запевняють, що всі властивості хлібопекарських дріжджів до кінця не вивчені, але багато факторів дійсно є дуже тривожними. То чи дійсно дріжджовий хліб є небезпечним для здоров’я людини? >>>> >>>> hlib. jpg >>>> >>>> Хлібопекарські дріжджі, згідно знайденим записам на староєгипетських папірусах, відомі людству протягом декількох тисячоліть. Однак в Європі дріжджовий хліб в промислових масштабах стали виробляти тільки після Другої світової війни. >>>> >>>> Раніше в приготуванні тіста використовувалося молочнокисле чи хмільне бродіння. З такою технологією сама тільки підготовка до випікання виявлялася дуже довгим процесом. Поява сухих дріжджів багато в чому прискорила і здешевила виробництво хліба. >>>> >>>> Хлібопекарські дріжджі є мікроорганізмами з сімейства цукроміцетів, їх отримують з меляси, яка в свою чергу залишається в якості відходів від виготовлення цукру. Головна особливість дріжджів — моментальний початок процесу бродіння; в цей момент вони виділяють вуглекислий газ. Завдяки цьому тісто добре піднімається, а спечений хліб має характерну губчасту структуру.
>>>> >>>> До того ж, як і всі гриби, дріжджі є джерелом багатьох вітамінів і корисних мікроелементів. Так в чому ж тоді полягає шкода подібного хліба? >>>> quoted3
>>>> Гастроентерологи по всьому світу стверджують: хлібопекарські дріжджі при попаданні в організм людини порушують кишкову мікрофлору і запускають гнильні процеси всередині всього кишечника. В результаті корисні бактерії гинуть, імунітет знижується, починається дисбактеріоз. Він, в свою чергу, при наявності грибкової флори збільшує можливість появи ентероколіту і різко знижує кількість кальцію в організмі.
>>>> >>>> Більше того, французький вчений Етьєн Вольф на основі свого трирічного експерименту з розчином екстракту ферментуючих дріжджів довів, що їх флора активно стимулює ріст ракових пухлин. Адже дріжджі - одноклітинні організми, які размножуються вегетативним шляхом, тобто швидким поділом клітини, що дуже сприятливо і для ракових клітин. quoted3
>>>> >>>> Хлібопекарські дріжджі швидко розмножуються в кишечнику і пригнічують його нормальну мікрофлору. В результаті порушується діяльність всіх органів травлення: шлунку, підшлункової залози, жовчного міхура, печінки. >>>> >>> >>>> Вітчизняні фахівці хлібопекарського виробництва стверджують, що все це — міф. В даний момент багато європейських центрів дослідження продуктів харчування перевіряють стійкість хлібопекарських дріжджів до високої температури і інших біохімічних процесів.
>>>> >>>> Можливо, скоро з’явиться офіційна інформація, чи дійсно дріжджовий хліб небезпечний для здоров’я. Ну, а поки що лікарі радять обмежити споживання подібного продукту і використовувати в їжу бездріжджові лаваші і коржі, тим більше що це набагато корисніше для організму в цілому. >>> Мацу ще можна готувати. Євреі добре знають що краще споживати. quoted3
>>
>>> Хліб дріжджовий чи опрісноки — суперечка між католиками і православними. >>> Але як без пампушок і булочок? В мене якраз хлібчик в хлібопічці печеться, пахне на всю хату. ніч. як втриматися і не зісти кусок >>> Пробувала хліб на солоді пекти. не смакує. Думаю що істи треба те, що смакує і не думати про мікроби quoted3
>>Таке й про щавель сказати можна >> Лiкарi не рекомендують його вживати, бо солi рiзнi суглоби псують
>> Та моi дiд та баба до 90 рокiв дожили, постiйно варили борщ зi щавлем >> Хоч на м'ясi, хоч на рибi >> Працювали до останньоi доби quoted2
>Я конечно не могу претендовать на доку повара, НО > Борщ это борщ остальное (щавель, рыба .это уже супы) > Класический борщ это без капусты и помидор. класические щи это без помидор и свеклы .то что мы ныне зовем борщем это уже помесь Щи и Борщ с и спользованием томатов quoted1
так ту страву називали у селi Борщ зi щавлем Або зелений борщ Такого слова як суп не було взагалi А ще були солоники i жареники Чув про такi?
>>> Solya (Solar) писал (а) в ответ на сообщение: >>>> Mirotvorets (Mirotvorets) писал (а) в ответ на сообщение: >>>>> В європейській пресі з’явилося безліч статей про шкідливість дріжджового хліба. Вітчизняні гастроентерологи запевняють, що всі властивості хлібопекарських дріжджів до кінця не вивчені, але багато факторів дійсно є дуже тривожними. То чи дійсно дріжджовий хліб є небезпечним для здоров’я людини? >>>>> >>>>> hlib. jpg >>>>> >>>>> Хлібопекарські дріжджі, згідно знайденим записам на староєгипетських папірусах, відомі людству протягом декількох тисячоліть. Однак в Європі дріжджовий хліб в промислових масштабах стали виробляти тільки після Другої світової війни. >>>>> >>>>> Раніше в приготуванні тіста використовувалося молочнокисле чи хмільне бродіння. З такою технологією сама тільки підготовка до випікання виявлялася дуже довгим процесом. Поява сухих дріжджів багато в чому прискорила і здешевила виробництво хліба. >>>>> >>>>> Хлібопекарські дріжджі є мікроорганізмами з сімейства цукроміцетів, їх отримують з меляси, яка в свою чергу залишається в якості відходів від виготовлення цукру. Головна особливість дріжджів — моментальний початок процесу бродіння; в цей момент вони виділяють вуглекислий газ. Завдяки цьому тісто добре піднімається, а спечений хліб має характерну губчасту структуру.
>>>>> >>>>> До того ж, як і всі гриби, дріжджі є джерелом багатьох вітамінів і корисних мікроелементів. Так в чому ж тоді полягає шкода подібного хліба? >>>>> quoted3
>>
>>>>> Гастроентерологи по всьому світу стверджують: хлібопекарські дріжджі при попаданні в організм людини порушують кишкову мікрофлору і запускають гнильні процеси всередині всього кишечника. В результаті корисні бактерії гинуть, імунітет знижується, починається дисбактеріоз. Він, в свою чергу, при наявності грибкової флори збільшує можливість появи ентероколіту і різко знижує кількість кальцію в організмі. >>>>> >>>>> Більше того, французький вчений Етьєн Вольф на основі свого трирічного експерименту з розчином екстракту ферментуючих дріжджів довів, що їх флора активно стимулює ріст ракових пухлин. Адже дріжджі - одноклітинні організми, які размножуються вегетативним шляхом, тобто швидким поділом клітини, що дуже сприятливо і для ракових клітин. >>> >>>>> >>>>> Хлібопекарські дріжджі швидко розмножуються в кишечнику і пригнічують його нормальну мікрофлору. В результаті порушується діяльність всіх органів травлення: шлунку, підшлункової залози, жовчного міхура, печінки. >>>>> >>>> >>>>> Вітчизняні фахівці хлібопекарського виробництва стверджують, що все це — міф. В даний момент багато європейських центрів дослідження продуктів харчування перевіряють стійкість хлібопекарських дріжджів до високої температури і інших біохімічних процесів. >>>>> >>>>> Можливо, скоро з’явиться офіційна інформація, чи дійсно дріжджовий хліб небезпечний для здоров’я. Ну, а поки що лікарі радять обмежити споживання подібного продукту і використовувати в їжу бездріжджові лаваші і коржі, тим більше що це набагато корисніше для організму в цілому. >>>> Мацу ще можна готувати. Євреі добре знають що краще споживати. >>> >>>> Хліб дріжджовий чи опрісноки — суперечка між католиками і православними. >>>> Але як без пампушок і булочок? В мене якраз хлібчик в хлібопічці печеться, пахне на всю хату. ніч. як втриматися і не зісти кусок >>>> Пробувала хліб на солоді пекти. не смакує. Думаю що істи треба те, що смакує і не думати про мікроби >>> Развернуть начало сообщения
>>> Solya (Solar) писал (а) в ответ на сообщение: >>>> Mirotvorets (Mirotvorets) писал (а) в ответ на сообщение: >>>>> В європейській пресі з’явилося безліч статей про шкідливість дріжджового хліба. Вітчизняні гастроентерологи запевняють, що всі властивості хлібопекарських дріжджів до кінця не вивчені, але багато факторів дійсно є дуже тривожними. То чи дійсно дріжджовий хліб є небезпечним для здоров’я людини? >>>>> >>>>> hlib. jpg >>>>> >>>>> Хлібопекарські дріжджі, згідно знайденим записам на староєгипетських папірусах, відомі людству протягом декількох тисячоліть. Однак в Європі дріжджовий хліб в промислових масштабах стали виробляти тільки після Другої світової війни. >>>>> >>>>> Раніше в приготуванні тіста використовувалося молочнокисле чи хмільне бродіння. З такою технологією сама тільки підготовка до випікання виявлялася дуже довгим процесом. Поява сухих дріжджів багато в чому прискорила і здешевила виробництво хліба. >>>>> >>>>> Хлібопекарські дріжджі є мікроорганізмами з сімейства цукроміцетів, їх отримують з меляси, яка в свою чергу залишається в якості відходів від виготовлення цукру. Головна особливість дріжджів — моментальний початок процесу бродіння; в цей момент вони виділяють вуглекислий газ. Завдяки цьому тісто добре піднімається, а спечений хліб має характерну губчасту структуру.
>>>>> >>>>> До того ж, як і всі гриби, дріжджі є джерелом багатьох вітамінів і корисних мікроелементів. Так в чому ж тоді полягає шкода подібного хліба? >>>>> quoted3
>>>>> Гастроентерологи по всьому світу стверджують: хлібопекарські дріжджі при попаданні в організм людини порушують кишкову мікрофлору і запускають гнильні процеси всередині всього кишечника. В результаті корисні бактерії гинуть, імунітет знижується, починається дисбактеріоз. Він, в свою чергу, при наявності грибкової флори збільшує можливість появи ентероколіту і різко знижує кількість кальцію в організмі. >>>>> >>>>> Більше того, французький вчений Етьєн Вольф на основі свого трирічного експерименту з розчином екстракту ферментуючих дріжджів довів, що їх флора активно стимулює ріст ракових пухлин. Адже дріжджі - одноклітинні організми, які размножуються вегетативним шляхом, тобто швидким поділом клітини, що дуже сприятливо і для ракових клітин. >>> >>>>> >>>>> Хлібопекарські дріжджі швидко розмножуються в кишечнику і пригнічують його нормальну мікрофлору. В результаті порушується діяльність всіх органів травлення: шлунку, підшлункової залози, жовчного міхура, печінки. >>>>> >>>> >>>>> Вітчизняні фахівці хлібопекарського виробництва стверджують, що все це — міф. В даний момент багато європейських центрів дослідження продуктів харчування перевіряють стійкість хлібопекарських дріжджів до високої температури і інших біохімічних процесів. >>>>> >>>>> Можливо, скоро з’явиться офіційна інформація, чи дійсно дріжджовий хліб небезпечний для здоров’я. Ну, а поки що лікарі радять обмежити споживання подібного продукту і використовувати в їжу бездріжджові лаваші і коржі, тим більше що це набагато корисніше для організму в цілому. >>>> Мацу ще можна готувати. Євреі добре знають що краще споживати. >>> >>>> Хліб дріжджовий чи опрісноки — суперечка між католиками і православними. >>>> Але як без пампушок і булочок? В мене якраз хлібчик в хлібопічці печеться, пахне на всю хату. ніч. як втриматися і не зісти кусок
>>>> Пробувала хліб на солоді пекти. не смакує. Думаю що істи треба те, що смакує і не думати про мікроби >>> Таке й про щавель сказати можна >>> Лiкарi не рекомендують його вживати, бо солi рiзнi суглоби псують quoted3
>>Я конечно не могу претендовать на доку повара, НО >> Борщ это борщ остальное (щавель, рыба .это уже супы) >> Класический борщ это без капусты и помидор. класические щи это без помидор и свеклы .то что мы ныне зовем борщем это уже помесь Щи и Борщ с и спользованием томатов quoted2
>так ту страву називали у селi > Борщ зi щавлем > Або зелений борщ
> Такого слова як суп не було взагалi > А ще були солоники i жареники > Чув про такi? quoted1
Ещё раз я не дока, но Борш был борщем, а вот далее за дословность перевода не ручаюсь щаленьник, кисляк из заготовленных солений, ботвяк из ботвы как правило свеклы, тыквенный- гарбузовый это все супы .да само название суп неиспольщовали, но Борщ это был единый набор продуктов
>>> Mirotvorets (Mirotvorets) писал (а) в ответ на сообщение: >>>> Solya (Solar) писал (а) в ответ на сообщение: >>>>> Mirotvorets (Mirotvorets) писал (а) в ответ на сообщение: >>>>>> В європейській пресі з’явилося безліч статей про шкідливість дріжджового хліба. Вітчизняні гастроентерологи запевняють, що всі властивості хлібопекарських дріжджів до кінця не вивчені, але багато факторів дійсно є дуже тривожними. То чи дійсно дріжджовий хліб є небезпечним для здоров’я людини? >>>>>> >>>>>> hlib. jpg >>>>>> >>>>>> Хлібопекарські дріжджі, згідно знайденим записам на староєгипетських папірусах, відомі людству протягом декількох тисячоліть. Однак в Європі дріжджовий хліб в промислових масштабах стали виробляти тільки після Другої світової війни. >>>>>> >>>>>> Раніше в приготуванні тіста використовувалося молочнокисле чи хмільне бродіння. З такою технологією сама тільки підготовка до випікання виявлялася дуже довгим процесом. Поява сухих дріжджів багато в чому прискорила і здешевила виробництво хліба. >>>>>> >>>>>> Хлібопекарські дріжджі є мікроорганізмами з сімейства цукроміцетів, їх отримують з меляси, яка в свою чергу залишається в якості відходів від виготовлення цукру. Головна особливість дріжджів — моментальний початок процесу бродіння; в цей момент вони виділяють вуглекислий газ. Завдяки цьому тісто добре піднімається, а спечений хліб має характерну губчасту структуру. >>>>>> >>>>>> До того ж, як і всі гриби, дріжджі є джерелом багатьох вітамінів і корисних мікроелементів. Так в чому ж тоді полягає шкода подібного хліба? >>>>>> >>> >>>>>> Гастроентерологи по всьому світу стверджують: хлібопекарські дріжджі при попаданні в організм людини порушують кишкову мікрофлору і запускають гнильні процеси всередині всього кишечника. В результаті корисні бактерії гинуть, імунітет знижується, починається дисбактеріоз. Він, в свою чергу, при наявності грибкової флори збільшує можливість появи ентероколіту і різко знижує кількість кальцію в організмі. >>>>>> >>>>>> Більше того, французький вчений Етьєн Вольф на основі свого трирічного експерименту з розчином екстракту ферментуючих дріжджів довів, що їх флора активно стимулює ріст ракових пухлин. Адже дріжджі - одноклітинні організми, які размножуються вегетативним шляхом, тобто швидким поділом клітини, що дуже сприятливо і для ракових клітин. >>>> >>>>>> >>>>>> Хлібопекарські дріжджі швидко розмножуються в кишечнику і пригнічують його нормальну мікрофлору. В результаті порушується діяльність всіх органів травлення: шлунку, підшлункової залози, жовчного міхура, печінки. >>>>>> >>>>> >>>>>> Вітчизняні фахівці хлібопекарського виробництва стверджують, що все це — міф. В даний момент багато європейських центрів дослідження продуктів харчування перевіряють стійкість хлібопекарських дріжджів до високої температури і інших біохімічних процесів.
>>>>>> >>>>>> Можливо, скоро з’явиться офіційна інформація, чи дійсно дріжджовий хліб небезпечний для здоров’я. Ну, а поки що лікарі радять обмежити споживання подібного продукту і використовувати в їжу бездріжджові лаваші і коржі, тим більше що це набагато корисніше для організму в цілому. >>>>> Мацу ще можна готувати. Євреі добре знають що краще споживати. quoted3
>>>>> Хліб дріжджовий чи опрісноки — суперечка між католиками і православними. >>>>> Але як без пампушок і булочок? В мене якраз хлібчик в хлібопічці печеться, пахне на всю хату. ніч. як втриматися і не зісти кусок >>>>> Пробувала хліб на солоді пекти. не смакує. Думаю що істи треба те, що смакує і не думати про мікроби >>>> >>>> Solya (Solar) писал (а) в ответ на сообщение: >>>>> Mirotvorets (Mirotvorets) писал (а) в ответ на сообщение: >>>>>> В європейській пресі з’явилося безліч статей про шкідливість дріжджового хліба. Вітчизняні гастроентерологи запевняють, що всі властивості хлібопекарських дріжджів до кінця не вивчені, але багато факторів дійсно є дуже тривожними. То чи дійсно дріжджовий хліб є небезпечним для здоров’я людини? >>>>>> >>>>>> hlib. jpg >>>>>> >>>>>> Хлібопекарські дріжджі, згідно знайденим записам на староєгипетських папірусах, відомі людству протягом декількох тисячоліть. Однак в Європі дріжджовий хліб в промислових масштабах стали виробляти тільки після Другої світової війни. >>>>>> >>>>>> Раніше в приготуванні тіста використовувалося молочнокисле чи хмільне бродіння. З такою технологією сама тільки підготовка до випікання виявлялася дуже довгим процесом. Поява сухих дріжджів багато в чому прискорила і здешевила виробництво хліба. >>>>>> >>>>>> Хлібопекарські дріжджі є мікроорганізмами з сімейства цукроміцетів, їх отримують з меляси, яка в свою чергу залишається в якості відходів від виготовлення цукру. Головна особливість дріжджів — моментальний початок процесу бродіння; в цей момент вони виділяють вуглекислий газ. Завдяки цьому тісто добре піднімається, а спечений хліб має характерну губчасту структуру. >>>>>> >>>>>> До того ж, як і всі гриби, дріжджі є джерелом багатьох вітамінів і корисних мікроелементів. Так в чому ж тоді полягає шкода подібного хліба? >>>>>> >>> >>>>>> Гастроентерологи по всьому світу стверджують: хлібопекарські дріжджі при попаданні в організм людини порушують кишкову мікрофлору і запускають гнильні процеси всередині всього кишечника. В результаті корисні бактерії гинуть, імунітет знижується, починається дисбактеріоз. Він, в свою чергу, при наявності грибкової флори збільшує можливість появи ентероколіту і різко знижує кількість кальцію в організмі. >>>>>> >>>>>> Більше того, французький вчений Етьєн Вольф на основі свого трирічного експерименту з розчином екстракту ферментуючих дріжджів довів, що їх флора активно стимулює ріст ракових пухлин. Адже дріжджі - одноклітинні організми, які размножуються вегетативним шляхом, тобто швидким поділом клітини, що дуже сприятливо і для ракових клітин. >>>> >>>>>> >>>>>> Хлібопекарські дріжджі швидко розмножуються в кишечнику і пригнічують його нормальну мікрофлору. В результаті порушується діяльність всіх органів травлення: шлунку, підшлункової залози, жовчного міхура, печінки. >>>>>> >>>>> >>>>>> Вітчизняні фахівці хлібопекарського виробництва стверджують, що все це — міф. В даний момент багато європейських центрів дослідження продуктів харчування перевіряють стійкість хлібопекарських дріжджів до високої температури і інших біохімічних процесів.
>>>>>> >>>>>> Можливо, скоро з’явиться офіційна інформація, чи дійсно дріжджовий хліб небезпечний для здоров’я. Ну, а поки що лікарі радять обмежити споживання подібного продукту і використовувати в їжу бездріжджові лаваші і коржі, тим більше що це набагато корисніше для організму в цілому. >>>>> Мацу ще можна готувати. Євреі добре знають що краще споживати. quoted3
>>>>> Хліб дріжджовий чи опрісноки — суперечка між католиками і православними. >>>>> Але як без пампушок і булочок? В мене якраз хлібчик в хлібопічці печеться, пахне на всю хату. ніч. як втриматися і не зісти кусок
>>>>> Пробувала хліб на солоді пекти. не смакує. Думаю що істи треба те, що смакує і не думати про мікроби >>>> Таке й про щавель сказати можна >>>> Лiкарi не рекомендують його вживати, бо солi рiзнi суглоби псують quoted3
>>>> Та моi дiд та баба до 90 рокiв дожили, постiйно варили борщ зi щавлем >>>> Хоч на м'ясi, хоч на рибi >>>> Працювали до останньоi доби >>> >>>> А хлiб зараз печуть бездрiжджовий >>>> Чiабата >>>> Та й в давнину дрiжджiв не мали
>>> Я конечно не могу претендовать на доку повара, НО >>> Борщ это борщ остальное (щавель, рыба .это уже супы)
>>> Класический борщ это без капусты и помидор. класические щи это без помидор и свеклы .то что мы ныне зовем борщем это уже помесь Щи и Борщ с и спользованием томатов quoted3
>>так ту страву називали у селi >> Борщ зi щавлем >> Або зелений борщ quoted2
>
>> Такого слова як суп не було взагалi >> А ще були солоники i жареники
> > Ещё раз я не дока, но > Борш был борщем, а вот далее за дословность перевода не ручаюсь щаленьник, кисляк из заготовленных солений, ботвяк из ботвы как правило свеклы, тыквенный- гарбузовый это все супы .да само название суп неиспольщовали, но Борщ это был единый набор продуктов quoted1
это как тартар Суть в мелкопорубленом мясе А вот из кого, это вопрос другой В борщ фасоль не положили, то это уже не борщ? Рецепт не догма
>>> >>> Max Sim (40251) писал (а) в ответ на сообщение: >>>> Mirotvorets (Mirotvorets) писал (а) в ответ на сообщение: >>>>> Solya (Solar) писал (а) в ответ на сообщение: >>>>>> Mirotvorets (Mirotvorets) писал (а) в ответ на сообщение: >>>>>>> В європейській пресі з’явилося безліч статей про шкідливість дріжджового хліба. Вітчизняні гастроентерологи запевняють, що всі властивості хлібопекарських дріжджів до кінця не вивчені, але багато факторів дійсно є дуже тривожними. То чи дійсно дріжджовий хліб є небезпечним для здоров’я людини? >>>>>>> >>>>>>> hlib. jpg >>>>>>> >>>>>>> Хлібопекарські дріжджі, згідно знайденим записам на староєгипетських папірусах, відомі людству протягом декількох тисячоліть. Однак в Європі дріжджовий хліб в промислових масштабах стали виробляти тільки після Другої світової війни. >>>>>>> >>>>>>> Раніше в приготуванні тіста використовувалося молочнокисле чи хмільне бродіння. З такою технологією сама тільки підготовка до випікання виявлялася дуже довгим процесом. Поява сухих дріжджів багато в чому прискорила і здешевила виробництво хліба. >>>>>>> >>>>>>> Хлібопекарські дріжджі є мікроорганізмами з сімейства цукроміцетів, їх отримують з меляси, яка в свою чергу залишається в якості відходів від виготовлення цукру. Головна особливість дріжджів — моментальний початок процесу бродіння; в цей момент вони виділяють вуглекислий газ. Завдяки цьому тісто добре піднімається, а спечений хліб має характерну губчасту структуру. >>>>>>> >>>>>>> До того ж, як і всі гриби, дріжджі є джерелом багатьох вітамінів і корисних мікроелементів. Так в чому ж тоді полягає шкода подібного хліба? >>>>>>> >>>> >>>>>>> Гастроентерологи по всьому світу стверджують: хлібопекарські дріжджі при попаданні в організм людини порушують кишкову мікрофлору і запускають гнильні процеси всередині всього кишечника. В результаті корисні бактерії гинуть, імунітет знижується, починається дисбактеріоз. Він, в свою чергу, при наявності грибкової флори збільшує можливість появи ентероколіту і різко знижує кількість кальцію в організмі. >>>>>>> >>>>>>> Більше того, французький вчений Етьєн Вольф на основі свого трирічного експерименту з розчином екстракту ферментуючих дріжджів довів, що їх флора активно стимулює ріст ракових пухлин. Адже дріжджі - одноклітинні організми, які размножуються вегетативним шляхом, тобто швидким поділом клітини, що дуже сприятливо і для ракових клітин. >>>>> >>>>>>> >>>>>>> Хлібопекарські дріжджі швидко розмножуються в кишечнику і пригнічують його нормальну мікрофлору. В результаті порушується діяльність всіх органів травлення: шлунку, підшлункової залози, жовчного міхура, печінки. >>>>>>> >>>>>> >>>>>>> Вітчизняні фахівці хлібопекарського виробництва стверджують, що все це — міф. В даний момент багато європейських центрів дослідження продуктів харчування перевіряють стійкість хлібопекарських дріжджів до високої температури і інших біохімічних процесів.
>>>>>>> >>>>>>> Можливо, скоро з’явиться офіційна інформація, чи дійсно дріжджовий хліб небезпечний для здоров’я. Ну, а поки що лікарі радять обмежити споживання подібного продукту і використовувати в їжу бездріжджові лаваші і коржі, тим більше що це набагато корисніше для організму в цілому. >>>>>> Мацу ще можна готувати. Євреі добре знають що краще споживати. quoted3
>>>>> >>>>>> Хліб дріжджовий чи опрісноки — суперечка між католиками і православними. >>>>>> Але як без пампушок і булочок? В мене якраз хлібчик в хлібопічці печеться, пахне на всю хату. ніч. як втриматися і не зісти кусок >>>>>> Пробувала хліб на солоді пекти. не смакує. Думаю що істи треба те, що смакує і не думати про мікроби >>>>> >>>>> Solya (Solar) писал (а) в ответ на сообщение: >>>>>> Mirotvorets (Mirotvorets) писал (а) в ответ на сообщение: >>>>>>> В європейській пресі з’явилося безліч статей про шкідливість дріжджового хліба. Вітчизняні гастроентерологи запевняють, що всі властивості хлібопекарських дріжджів до кінця не вивчені, але багато факторів дійсно є дуже тривожними. То чи дійсно дріжджовий хліб є небезпечним для здоров’я людини? >>>>>>> >>>>>>> hlib. jpg >>>>>>> >>>>>>> Хлібопекарські дріжджі, згідно знайденим записам на староєгипетських папірусах, відомі людству протягом декількох тисячоліть. Однак в Європі дріжджовий хліб в промислових масштабах стали виробляти тільки після Другої світової війни. >>>>>>> >>>>>>> Раніше в приготуванні тіста використовувалося молочнокисле чи хмільне бродіння. З такою технологією сама тільки підготовка до випікання виявлялася дуже довгим процесом. Поява сухих дріжджів багато в чому прискорила і здешевила виробництво хліба. >>>>>>> >>>>>>> Хлібопекарські дріжджі є мікроорганізмами з сімейства цукроміцетів, їх отримують з меляси, яка в свою чергу залишається в якості відходів від виготовлення цукру. Головна особливість дріжджів — моментальний початок процесу бродіння; в цей момент вони виділяють вуглекислий газ. Завдяки цьому тісто добре піднімається, а спечений хліб має характерну губчасту структуру. >>>>>>> >>>>>>> До того ж, як і всі гриби, дріжджі є джерелом багатьох вітамінів і корисних мікроелементів. Так в чому ж тоді полягає шкода подібного хліба? >>>>>>> >>>> >>>>>>> Гастроентерологи по всьому світу стверджують: хлібопекарські дріжджі при попаданні в організм людини порушують кишкову мікрофлору і запускають гнильні процеси всередині всього кишечника. В результаті корисні бактерії гинуть, імунітет знижується, починається дисбактеріоз. Він, в свою чергу, при наявності грибкової флори збільшує можливість появи ентероколіту і різко знижує кількість кальцію в організмі. >>>>>>> >>>>>>> Більше того, французький вчений Етьєн Вольф на основі свого трирічного експерименту з розчином екстракту ферментуючих дріжджів довів, що їх флора активно стимулює ріст ракових пухлин. Адже дріжджі - одноклітинні організми, які размножуються вегетативним шляхом, тобто швидким поділом клітини, що дуже сприятливо і для ракових клітин. >>>>> >>>>>>> >>>>>>> Хлібопекарські дріжджі швидко розмножуються в кишечнику і пригнічують його нормальну мікрофлору. В результаті порушується діяльність всіх органів травлення: шлунку, підшлункової залози, жовчного міхура, печінки. >>>>>>> >>>>>> >>>>>>> Вітчизняні фахівці хлібопекарського виробництва стверджують, що все це — міф. В даний момент багато європейських центрів дослідження продуктів харчування перевіряють стійкість хлібопекарських дріжджів до високої температури і інших біохімічних процесів.
>>>>>>> >>>>>>> Можливо, скоро з’явиться офіційна інформація, чи дійсно дріжджовий хліб небезпечний для здоров’я. Ну, а поки що лікарі радять обмежити споживання подібного продукту і використовувати в їжу бездріжджові лаваші і коржі, тим більше що це набагато корисніше для організму в цілому. >>>>>> Мацу ще можна готувати. Євреі добре знають що краще споживати. quoted3
>>>>> >>>>>> Хліб дріжджовий чи опрісноки — суперечка між католиками і православними. >>>>>> Але як без пампушок і булочок? В мене якраз хлібчик в хлібопічці печеться, пахне на всю хату. ніч. як втриматися і не зісти кусок >>>>>> Пробувала хліб на солоді пекти. не смакує. Думаю що істи треба те, що смакує і не думати про мікроби >>>>> Таке й про щавель сказати можна >>>>> Лiкарi не рекомендують його вживати, бо солi рiзнi суглоби псують >>> >>>>> Та моi дiд та баба до 90 рокiв дожили, постiйно варили борщ зi щавлем >>>>> Хоч на м'ясi, хоч на рибi >>>>> Працювали до останньоi доби >>>>
>>>>> А хлiб зараз печуть бездрiжджовий >>>>> Чiабата >>>>> Та й в давнину дрiжджiв не мали quoted3
>>>> Борщ это борщ остальное (щавель, рыба .это уже супы) >>>> Класический борщ это без капусты и помидор. класические щи это без помидор и свеклы .то что мы ныне зовем борщем это уже помесь Щи и Борщ с и спользованием томатов
>>> так ту страву називали у селi >>> Борщ зi щавлем >>> Або зелений борщ quoted3
>>
>>> Такого слова як суп не було взагалi >>> А ще були солоники i жареники
>> >> Ещё раз я не дока, но >> Борш был борщем, а вот далее за дословность перевода не ручаюсь щаленьник, кисляк из заготовленных солений, ботвяк из ботвы как правило свеклы, тыквенный- гарбузовый это все супы .да само название суп неиспольщовали, но Борщ это был единый набор продуктов quoted2
>это как тартар > Суть в мелкопорубленом мясе
> А вот из кого, это вопрос другой > В борщ фасоль не положили, то это уже не борщ? > Рецепт не догма quoted1
Я могу писать лишь за русские и украинские блюда .хотя и не дока в этом ….борщ основной ингридиет была свекла щи капуста. сегодня все совместили и назвали борщом
>>> Mirotvorets (Mirotvorets) писал (а) в ответ на сообщение: >>>> >>>> Max Sim (40251) писал (а) в ответ на сообщение: >>>>> Mirotvorets (Mirotvorets) писал (а) в ответ на сообщение: >>>>>> Solya (Solar) писал (а) в ответ на сообщение: >>>>>>> Mirotvorets (Mirotvorets) писал (а) в ответ на сообщение: >>>>>>>> В європейській пресі з’явилося безліч статей про шкідливість дріжджового хліба. Вітчизняні гастроентерологи запевняють, що всі властивості хлібопекарських дріжджів до кінця не вивчені, але багато факторів дійсно є дуже тривожними. То чи дійсно дріжджовий хліб є небезпечним для здоров’я людини? >>>>>>>> >>>>>>>> hlib. jpg >>>>>>>> >>>>>>>> Хлібопекарські дріжджі, згідно знайденим записам на староєгипетських папірусах, відомі людству протягом декількох тисячоліть. Однак в Європі дріжджовий хліб в промислових масштабах стали виробляти тільки після Другої світової війни. >>>>>>>> >>>>>>>> Раніше в приготуванні тіста використовувалося молочнокисле чи хмільне бродіння. З такою технологією сама тільки підготовка до випікання виявлялася дуже довгим процесом. Поява сухих дріжджів багато в чому прискорила і здешевила виробництво хліба. >>>>>>>> >>>>>>>> Хлібопекарські дріжджі є мікроорганізмами з сімейства цукроміцетів, їх отримують з меляси, яка в свою чергу залишається в якості відходів від виготовлення цукру. Головна особливість дріжджів — моментальний початок процесу бродіння; в цей момент вони виділяють вуглекислий газ. Завдяки цьому тісто добре піднімається, а спечений хліб має характерну губчасту структуру. >>>>>>>> >>>>>>>> До того ж, як і всі гриби, дріжджі є джерелом багатьох вітамінів і корисних мікроелементів. Так в чому ж тоді полягає шкода подібного хліба? >>>>>>>> >>>>> >>>>>>>> Гастроентерологи по всьому світу стверджують: хлібопекарські дріжджі при попаданні в організм людини порушують кишкову мікрофлору і запускають гнильні процеси всередині всього кишечника. В результаті корисні бактерії гинуть, імунітет знижується, починається дисбактеріоз. Він, в свою чергу, при наявності грибкової флори збільшує можливість появи ентероколіту і різко знижує кількість кальцію в організмі. >>>>>>>> >>>>>>>> Більше того, французький вчений Етьєн Вольф на основі свого трирічного експерименту з розчином екстракту ферментуючих дріжджів довів, що їх флора активно стимулює ріст ракових пухлин. Адже дріжджі - одноклітинні організми, які размножуються вегетативним шляхом, тобто швидким поділом клітини, що дуже сприятливо і для ракових клітин. >>>>>> >>>>>>>> >>>>>>>> Хлібопекарські дріжджі швидко розмножуються в кишечнику і пригнічують його нормальну мікрофлору. В результаті порушується діяльність всіх органів травлення: шлунку, підшлункової залози, жовчного міхура, печінки. >>>>>>>> >>>>>>> >>>>>>>> Вітчизняні фахівці хлібопекарського виробництва стверджують, що все це — міф. В даний момент багато європейських центрів дослідження продуктів харчування перевіряють стійкість хлібопекарських дріжджів до високої температури і інших біохімічних процесів. >>>>>>>> >>>>>>>> Можливо, скоро з’явиться офіційна інформація, чи дійсно дріжджовий хліб небезпечний для здоров’я. Ну, а поки що лікарі радять обмежити споживання подібного продукту і використовувати в їжу бездріжджові лаваші і коржі, тим більше що це набагато корисніше для організму в цілому. >>>>>>> Мацу ще можна готувати. Євреі добре знають що краще споживати. >>> >>>>>> >>>>>>> Хліб дріжджовий чи опрісноки — суперечка між католиками і православними. >>>>>>> Але як без пампушок і булочок? В мене якраз хлібчик в хлібопічці печеться, пахне на всю хату. ніч. як втриматися і не зісти кусок >>>>>>> Пробувала хліб на солоді пекти. не смакує. Думаю що істи треба те, що смакує і не думати про мікроби >>>>>> >>>>>> Solya (Solar) писал (а) в ответ на сообщение: >>>>>>> Mirotvorets (Mirotvorets) писал (а) в ответ на сообщение: >>>>>>>> В європейській пресі з’явилося безліч статей про шкідливість дріжджового хліба. Вітчизняні гастроентерологи запевняють, що всі властивості хлібопекарських дріжджів до кінця не вивчені, але багато факторів дійсно є дуже тривожними. То чи дійсно дріжджовий хліб є небезпечним для здоров’я людини? >>>>>>>> >>>>>>>> hlib. jpg >>>>>>>> >>>>>>>> Хлібопекарські дріжджі, згідно знайденим записам на староєгипетських папірусах, відомі людству протягом декількох тисячоліть. Однак в Європі дріжджовий хліб в промислових масштабах стали виробляти тільки після Другої світової війни. >>>>>>>> >>>>>>>> Раніше в приготуванні тіста використовувалося молочнокисле чи хмільне бродіння. З такою технологією сама тільки підготовка до випікання виявлялася дуже довгим процесом. Поява сухих дріжджів багато в чому прискорила і здешевила виробництво хліба. >>>>>>>> >>>>>>>> Хлібопекарські дріжджі є мікроорганізмами з сімейства цукроміцетів, їх отримують з меляси, яка в свою чергу залишається в якості відходів від виготовлення цукру. Головна особливість дріжджів — моментальний початок процесу бродіння; в цей момент вони виділяють вуглекислий газ. Завдяки цьому тісто добре піднімається, а спечений хліб має характерну губчасту структуру. >>>>>>>> >>>>>>>> До того ж, як і всі гриби, дріжджі є джерелом багатьох вітамінів і корисних мікроелементів. Так в чому ж тоді полягає шкода подібного хліба? >>>>>>>> >>>>> >>>>>>>> Гастроентерологи по всьому світу стверджують: хлібопекарські дріжджі при попаданні в організм людини порушують кишкову мікрофлору і запускають гнильні процеси всередині всього кишечника. В результаті корисні бактерії гинуть, імунітет знижується, починається дисбактеріоз. Він, в свою чергу, при наявності грибкової флори збільшує можливість появи ентероколіту і різко знижує кількість кальцію в організмі. >>>>>>>> >>>>>>>> Більше того, французький вчений Етьєн Вольф на основі свого трирічного експерименту з розчином екстракту ферментуючих дріжджів довів, що їх флора активно стимулює ріст ракових пухлин. Адже дріжджі - одноклітинні організми, які размножуються вегетативним шляхом, тобто швидким поділом клітини, що дуже сприятливо і для ракових клітин. >>>>>> >>>>>>>> >>>>>>>> Хлібопекарські дріжджі швидко розмножуються в кишечнику і пригнічують його нормальну мікрофлору. В результаті порушується діяльність всіх органів травлення: шлунку, підшлункової залози, жовчного міхура, печінки. >>>>>>>> >>>>>>> >>>>>>>> Вітчизняні фахівці хлібопекарського виробництва стверджують, що все це — міф. В даний момент багато європейських центрів дослідження продуктів харчування перевіряють стійкість хлібопекарських дріжджів до високої температури і інших біохімічних процесів. >>>>>>>> >>>>>>>> Можливо, скоро з’явиться офіційна інформація, чи дійсно дріжджовий хліб небезпечний для здоров’я. Ну, а поки що лікарі радять обмежити споживання подібного продукту і використовувати в їжу бездріжджові лаваші і коржі, тим більше що це набагато корисніше для організму в цілому. >>>>>>> Мацу ще можна готувати. Євреі добре знають що краще споживати. >>> >>>>>> >>>>>>> Хліб дріжджовий чи опрісноки — суперечка між католиками і православними. >>>>>>> Але як без пампушок і булочок? В мене якраз хлібчик в хлібопічці печеться, пахне на всю хату. ніч. як втриматися і не зісти кусок >>>>>>> Пробувала хліб на солоді пекти. не смакує. Думаю що істи треба те, що смакує і не думати про мікроби >>>>>> Таке й про щавель сказати можна >>>>>> Лiкарi не рекомендують його вживати, бо солi рiзнi суглоби псують >>>> >>>>>> Та моi дiд та баба до 90 рокiв дожили, постiйно варили борщ зi щавлем >>>>>> Хоч на м'ясi, хоч на рибi >>>>>> Працювали до останньоi доби >>>>>
>>>>>> А хлiб зараз печуть бездрiжджовий >>>>>> Чiабата
>>>>> Я конечно не могу претендовать на доку повара, НО >>>>> Борщ это борщ остальное (щавель, рыба .это уже супы) >>>>> Класический борщ это без капусты и помидор. класические щи это без помидор и свеклы .то что мы ныне зовем борщем это уже помесь Щи и Борщ с и спользованием томатов quoted3
>>>> Борщ зi щавлем >>>> Або зелений борщ >>> >>>> Такого слова як суп не було взагалi >>>> А ще були солоники i жареники >>>> Чув про такi?
>>>
>>> Ещё раз я не дока, но >>> Борш был борщем, а вот далее за дословность перевода не ручаюсь щаленьник, кисляк из заготовленных солений, ботвяк из ботвы как правило свеклы, тыквенный- гарбузовый это все супы .да само название суп неиспольщовали, но Борщ это был единый набор продуктов quoted3
>>это как тартар >> Суть в мелкопорубленом мясе quoted2
>
>> А вот из кого, это вопрос другой
>> В борщ фасоль не положили, то это уже не борщ? >> Рецепт не догма quoted2
> > Я могу писать лишь за русские и украинские блюда .хотя и не дока в этом ….борщ основной ингридиет была свекла щи капуста. сегодня все совместили и назвали борщом quoted1
>>> >>> Max Sim (40251) писал (а) в ответ на сообщение: >>>> Mirotvorets (Mirotvorets) писал (а) в ответ на сообщение: >>>>> >>>>> Max Sim (40251) писал (а) в ответ на сообщение: >>>>>> Mirotvorets (Mirotvorets) писал (а) в ответ на сообщение: >>>>>>> Solya (Solar) писал (а) в ответ на сообщение: >>>>>>>> Mirotvorets (Mirotvorets) писал (а) в ответ на сообщение: >>>>>>>>> В європейській пресі з’явилося безліч статей про шкідливість дріжджового хліба. Вітчизняні гастроентерологи запевняють, що всі властивості хлібопекарських дріжджів до кінця не вивчені, але багато факторів дійсно є дуже тривожними. То чи дійсно дріжджовий хліб є небезпечним для здоров’я людини? >>>>>>>>> >>>>>>>>> hlib. jpg >>>>>>>>> >>>>>>>>> Хлібопекарські дріжджі, згідно знайденим записам на староєгипетських папірусах, відомі людству протягом декількох тисячоліть. Однак в Європі дріжджовий хліб в промислових масштабах стали виробляти тільки після Другої світової війни. >>>>>>>>> >>>>>>>>> Раніше в приготуванні тіста використовувалося молочнокисле чи хмільне бродіння. З такою технологією сама тільки підготовка до випікання виявлялася дуже довгим процесом. Поява сухих дріжджів багато в чому прискорила і здешевила виробництво хліба. >>>>>>>>> >>>>>>>>> Хлібопекарські дріжджі є мікроорганізмами з сімейства цукроміцетів, їх отримують з меляси, яка в свою чергу залишається в якості відходів від виготовлення цукру. Головна особливість дріжджів — моментальний початок процесу бродіння; в цей момент вони виділяють вуглекислий газ. Завдяки цьому тісто добре піднімається, а спечений хліб має характерну губчасту структуру. >>>>>>>>> >>>>>>>>> До того ж, як і всі гриби, дріжджі є джерелом багатьох вітамінів і корисних мікроелементів. Так в чому ж тоді полягає шкода подібного хліба? >>>>>>>>> >>>>>> >>>>>>>>> Гастроентерологи по всьому світу стверджують: хлібопекарські дріжджі при попаданні в організм людини порушують кишкову мікрофлору і запускають гнильні процеси всередині всього кишечника. В результаті корисні бактерії гинуть, імунітет знижується, починається дисбактеріоз. Він, в свою чергу, при наявності грибкової флори збільшує можливість появи ентероколіту і різко знижує кількість кальцію в організмі. >>>>>>>>> >>>>>>>>> Більше того, французький вчений Етьєн Вольф на основі свого трирічного експерименту з розчином екстракту ферментуючих дріжджів довів, що їх флора активно стимулює ріст ракових пухлин. Адже дріжджі - одноклітинні організми, які размножуються вегетативним шляхом, тобто швидким поділом клітини, що дуже сприятливо і для ракових клітин. >>>>>>> >>>>>>>>> >>>>>>>>> Хлібопекарські дріжджі швидко розмножуються в кишечнику і пригнічують його нормальну мікрофлору. В результаті порушується діяльність всіх органів травлення: шлунку, підшлункової залози, жовчного міхура, печінки. >>>>>>>>> >>>>>>>> >>>>>>>>> Вітчизняні фахівці хлібопекарського виробництва стверджують, що все це — міф. В даний момент багато європейських центрів дослідження продуктів харчування перевіряють стійкість хлібопекарських дріжджів до високої температури і інших біохімічних процесів. >>>>>>>>> >>>>>>>>> Можливо, скоро з’явиться офіційна інформація, чи дійсно дріжджовий хліб небезпечний для здоров’я. Ну, а поки що лікарі радять обмежити споживання подібного продукту і використовувати в їжу бездріжджові лаваші і коржі, тим більше що це набагато корисніше для організму в цілому. >>>>>>>> Мацу ще можна готувати. Євреі добре знають що краще споживати. >>>> >>>>>>> >>>>>>>> Хліб дріжджовий чи опрісноки — суперечка між католиками і православними. >>>>>>>> Але як без пампушок і булочок? В мене якраз хлібчик в хлібопічці печеться, пахне на всю хату. ніч. як втриматися і не зісти кусок >>>>>>>> Пробувала хліб на солоді пекти. не смакує. Думаю що істи треба те, що смакує і не думати про мікроби >>>>>>> >>>>>>> Solya (Solar) писал (а) в ответ на сообщение: >>>>>>>> Mirotvorets (Mirotvorets) писал (а) в ответ на сообщение: >>>>>>>>> В європейській пресі з’явилося безліч статей про шкідливість дріжджового хліба. Вітчизняні гастроентерологи запевняють, що всі властивості хлібопекарських дріжджів до кінця не вивчені, але багато факторів дійсно є дуже тривожними. То чи дійсно дріжджовий хліб є небезпечним для здоров’я людини? >>>>>>>>> >>>>>>>>> hlib. jpg >>>>>>>>> >>>>>>>>> Хлібопекарські дріжджі, згідно знайденим записам на староєгипетських папірусах, відомі людству протягом декількох тисячоліть. Однак в Європі дріжджовий хліб в промислових масштабах стали виробляти тільки після Другої світової війни. >>>>>>>>> >>>>>>>>> Раніше в приготуванні тіста використовувалося молочнокисле чи хмільне бродіння. З такою технологією сама тільки підготовка до випікання виявлялася дуже довгим процесом. Поява сухих дріжджів багато в чому прискорила і здешевила виробництво хліба. >>>>>>>>> >>>>>>>>> Хлібопекарські дріжджі є мікроорганізмами з сімейства цукроміцетів, їх отримують з меляси, яка в свою чергу залишається в якості відходів від виготовлення цукру. Головна особливість дріжджів — моментальний початок процесу бродіння; в цей момент вони виділяють вуглекислий газ. Завдяки цьому тісто добре піднімається, а спечений хліб має характерну губчасту структуру. >>>>>>>>> >>>>>>>>> До того ж, як і всі гриби, дріжджі є джерелом багатьох вітамінів і корисних мікроелементів. Так в чому ж тоді полягає шкода подібного хліба? >>>>>>>>> >>>>>> >>>>>>>>> Гастроентерологи по всьому світу стверджують: хлібопекарські дріжджі при попаданні в організм людини порушують кишкову мікрофлору і запускають гнильні процеси всередині всього кишечника. В результаті корисні бактерії гинуть, імунітет знижується, починається дисбактеріоз. Він, в свою чергу, при наявності грибкової флори збільшує можливість появи ентероколіту і різко знижує кількість кальцію в організмі. >>>>>>>>> >>>>>>>>> Більше того, французький вчений Етьєн Вольф на основі свого трирічного експерименту з розчином екстракту ферментуючих дріжджів довів, що їх флора активно стимулює ріст ракових пухлин. Адже дріжджі - одноклітинні організми, які размножуються вегетативним шляхом, тобто швидким поділом клітини, що дуже сприятливо і для ракових клітин. >>>>>>> >>>>>>>>> >>>>>>>>> Хлібопекарські дріжджі швидко розмножуються в кишечнику і пригнічують його нормальну мікрофлору. В результаті порушується діяльність всіх органів травлення: шлунку, підшлункової залози, жовчного міхура, печінки. >>>>>>>>> >>>>>>>> >>>>>>>>> Вітчизняні фахівці хлібопекарського виробництва стверджують, що все це — міф. В даний момент багато європейських центрів дослідження продуктів харчування перевіряють стійкість хлібопекарських дріжджів до високої температури і інших біохімічних процесів. >>>>>>>>> >>>>>>>>> Можливо, скоро з’явиться офіційна інформація, чи дійсно дріжджовий хліб небезпечний для здоров’я. Ну, а поки що лікарі радять обмежити споживання подібного продукту і використовувати в їжу бездріжджові лаваші і коржі, тим більше що це набагато корисніше для організму в цілому. >>>>>>>> Мацу ще можна готувати. Євреі добре знають що краще споживати. >>>> >>>>>>> >>>>>>>> Хліб дріжджовий чи опрісноки — суперечка між католиками і православними. >>>>>>>> Але як без пампушок і булочок? В мене якраз хлібчик в хлібопічці печеться, пахне на всю хату. ніч. як втриматися і не зісти кусок >>>>>>>> Пробувала хліб на солоді пекти. не смакує. Думаю що істи треба те, що смакує і не думати про мікроби >>>>>>> Таке й про щавель сказати можна >>>>>>> Лiкарi не рекомендують його вживати, бо солi рiзнi суглоби псують >>>>> >>>>>>> Та моi дiд та баба до 90 рокiв дожили, постiйно варили борщ зi щавлем >>>>>>> Хоч на м'ясi, хоч на рибi >>>>>>> Працювали до останньоi доби >>>>>> >>>>>>> А хлiб зараз печуть бездрiжджовий >>>>>>> Чiабата >>>>>>> Та й в давнину дрiжджiв не мали >>>
>>>>>> Я конечно не могу претендовать на доку повара, НО >>>>>> Борщ это борщ остальное (щавель, рыба .это уже супы) >>>>>> Класический борщ это без капусты и помидор. класические щи это без помидор и свеклы .то что мы ныне зовем борщем это уже помесь Щи и Борщ с и спользованием томатов quoted3
>>>> Борш был борщем, а вот далее за дословность перевода не ручаюсь щаленьник, кисляк из заготовленных солений, ботвяк из ботвы как правило свеклы, тыквенный- гарбузовый это все супы .да само название суп неиспольщовали, но Борщ это был единый набор продуктов >>> это как тартар >>> Суть в мелкопорубленом мясе quoted3
>>
>>> А вот из кого, это вопрос другой
>>> В борщ фасоль не положили, то это уже не борщ?
>> >> Я могу писать лишь за русские и украинские блюда .хотя и не дока в этом ….борщ основной ингридиет была свекла щи капуста. сегодня все совместили и назвали борщом quoted2
>ну да > Прикинь, сколько рецептов есть хлеба quoted1
Хлеб это такое же понятие как супы Борщ то ведь тоже суп))))))
>О чем вам и писал что уже в современнности борщем называют супы которые ранее никогда не относились к борщу > Пример Щи тоже называют Борщем quoted1
щи то отдельная песня Возле борща и не лежало Суп из капусты А за колiр борщу Мама пасiруэ буряк i пасту кладе В селi таке не роблять Та й буряк не такий Росте ж разом з кормовим Перепилюэться
>>О чем вам и писал что уже в современнности борщем называют супы которые ранее никогда не относились к борщу >> Пример Щи тоже называют Борщем quoted2
>щи то отдельная песня > Возле борща и не лежало > Суп из капусты > А за колiр борщу > Мама пасiруэ буряк i пасту кладе > В селi таке не роблять
> Та й буряк не такий > Росте ж разом з кормовим > Перепилюэться quoted1
Ты можешь представить борщ без капусты? Борщ изначально это наш свекольник без капусты… щи это украинский капустник без буряка
>>> Mirotvorets (Mirotvorets) писал (а) в ответ на сообщение: >>>> ⍟ Max Sim (40251), >>>>> Хлеб это такое же понятие как супы Борщ то ведь тоже суп)))))) >>>> дак ото ж >>>> Тiльки такого слова я в дитинствi не чув >>> >>>> Борщ то взагалi з печi не червоний >>>> Чому, не знаю
>>>> У мами спитаю >>> О чем вам и писал что уже в современнности борщем называют супы которые ранее никогда не относились к борщу >>> Пример Щи тоже называют Борщем quoted3
>>щи то отдельная песня >> Возле борща и не лежало >> Суп из капусты
>> А за колiр борщу >> Мама пасiруэ буряк i пасту кладе >> В селi таке не роблять quoted2
>
>> Та й буряк не такий
>> Росте ж разом з кормовим >> Перепилюэться quoted2
>Ты можешь представить борщ без капусты? > Борщ изначально это наш свекольник без капусты… щи это украинский капустник без буряка quoted1
>>>>> Борщ то взагалi з печi не червоний >>>>> Чому, не знаю >>>>> У мами спитаю >>>> О чем вам и писал что уже в современнности борщем называют супы которые ранее никогда не относились к борщу >>>> Пример Щи тоже называют Борщем
>>> щи то отдельная песня >>> Возле борща и не лежало >>> Суп из капусты quoted3
>>Ты можешь представить борщ без капусты? >> Борщ изначально это наш свекольник без капусты… щи это украинский капустник без буряка quoted2
>так, звичайно > В зелений борщ капуста не кладеться quoted1
Борщ это мясо, свекла, лук фасоль все после начали добавлять капутсту, томаты, картофель, а еще позже Борщем стали называть все что нелень Никаких зеленых борщей ранее не было Наприер жидкое блюдо с батвы тоже стали называть борщем …хотя это бодыльник