Слобожанский (Слобожанский) писал (а) в ответ на сообщение:
> Solya (Solar) писал (а) в ответ на сообщение:
>> Вовчик замітив, що в бочці треба не менше яктри роки тримати. Це так, але результат того вартий! quoted2
>Колись вигнали самогон із слив. Ну там трохи очистив, настоювався він у мене на всякій єрунді з місяць, не менше. Потім водка в горло не лізла - гидота quoted1
О! точно так каже мій чоловік і всі наші друзі! після домашньоі сливовіци ніяка горілка не йде. Тепер шукають сливки домашні і роблять палінку сливову. Можна ще грушову. але то треба щоб був хороший урожай грушок солодких літніх. Ніякоі єрунди туди добавляти не треба. все бродить чудово на природніх дріжджах, що є на фруктах, головне гнилі відвбрати уважно. Правда вихід готового продукту не великий, а затрат часу і електрики
> ⍟ Solya , в нас так вже не празнують весілля.. > навіть ховають тишком та пахопцем.. quoted1
навіть не знаю що сказати. Але наші западенські весілля то занадто, інколи.. програма весільна така буває, що то страх.. Але хто що хоче, той те і робить. Вірніше як бюджет дозволяє. А чому ховають тишком? це ж не кримінал поховати небіжчика? і комендантський режим не порушується.
і домашня ковбаса боже.як я полюбила домашню ковбаску. бо бачила б ти .Соля.шо за гидоту в нас зараз в магазах продають. тьху Solya (Solar) писал (а) в ответ на сообщение:
> Чого тобі?? хочеш спробувати на смак добірний продукт домашнього виготовлення? > quoted1
не гримай на нього. Солєчко там шось не те з мізками
Не , тестувати 3 литра за три года? Это ж одна хорошая посиделка. Чтобы напиток дожил до 3 лет надо https://nn.vinodar.com/bochka-225-l-premium И на бренди лучше Бианку посади.