> О ні!! моі хлопці все автоматизували - знайомий має спеціальну машинку що обдирає виноград від гілочок і відразу чавить. > quoted1
Ти шо..Солєчка.. - вино тепла людьского потребує(Вадзік) так шо ми по-челентановськи.. тока той хоч ногами 40 літрів пройшло між мій манікур Solya (Solar) писал (а) в ответ на сообщение:
в нас ..той шо рожевий.з.того кислувате виходить.. а з синього..портвейн.. смакота.. а от міцних ..різних там чач так кон*яків чогось ми не робимо.. треба поміркувати..а чого це так..
>> О ні!! моі хлопці все автоматизували - знайомий має спеціальну машинку що обдирає виноград від гілочок і відразу чавить. >> quoted2
>Ти шо..Солєчка.. > - вино тепла людьского потребує(Вадзік) > так шо ми по-челентановськи.. > тока той хоч ногами > 40 літрів пройшло між мій манікур > Solya (Solar) писал (а) в ответ на сообщение:
>в нас ..той шо рожевий.з.того кислувате виходить.. > а з синього..портвейн..
> смакота.. > а от міцних ..різних там чач так кон*яків чогось ми не робимо.. > треба поміркувати..а чого це так.. quoted1
А ти підкажи ідею Вадзіку! самогонний апарат думаю щнайдеться. Газ у вас росія безплатно дає. Трошки терпіння і є чудова виноградна коньячна горілка або можна спирт. І коньяк можна зробити потім. Вовчик замітив, що в бочці треба не менше яктри роки тримати. Це так, але результат того вартий! На весіллі за козацьким столом тільки той коньячок і пили. Навіть дорогуще віскі не хотіли.
> Вовчик замітив, що в бочці треба не менше яктри роки тримати. Це так, але результат того вартий! quoted1
Колись вигнали самогон із слив. Ну там трохи очистив, настоювався він у мене на всякій єрунді з місяць, не менше. Потім водка в горло не лізла - гидота
aquarius580 37699 (37699) писал (а) в ответ на сообщение:
> ⍟ vofvan (vofvan), > > Шо там в Прилуках ? Говорят, народ гуляет день и ночь, демонстрации в поддержку режима Зе идут. Всё равно на работу ходить не надо. quoted1
невкурсе че там в прилуках.. пару дней назад мотнулся на рібалку.. трохи карасів наловив
>> доречі, в мене стоїть вже три роки ... і дійсно дегустую раз на рік ... так от, конячній смак зявляеться тільки на третій рік, quoted2
> Бочки з лімузенського дуба замовляєш, або в житомирських зійде? quoted1
я без фанатизма.... до бочок ще не дійшло.. я в тестовому режимі зробив 3 літри чачі .... в скляній банці (скло нейтральне) і дубові кілочки... з місцевлого дуба.... ...купляти бочку заради 3 літрів не бачу сенсу... але мабуть таки на слідуючий рік буду купляти, коньячок сподобався